2013. augusztus 14., szerda

Fisher Amelie: Greed (borító megjelenés)

Tehát, ez lenne a legújabb Fisher Amelie könyv borítója, ami a Seven Deadly - sorozat második része lesz. A megjelenés 2013 őszén esedékes, és mint látjátok, a Greed (Kapzsiság) címet viseli. Az előző részről, ami a Vain (Hiúság) címet viseli, már található egy kritika a blogon, ám fontosnak tartom leszögezni, hogy ezek a történetek nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz, így, ha azt valakinek nincs kedve elolvasni, nem marad le semmiről.  Igaz, hogy Spencer szerepelt Sophie történetében, de olyan keveset tudtunk meg róla, hogy szerintem nem okoz problémát, ha azt a részt nem vette a kezébe az ember.
Míg az a Young Adult kategóriába tartozik, ez a rész már az úgynevezett Mature Youn Adult, vagy másnéven New Adult regények csoportjába kerül. Ezalapján némi erotikus tartalom várható - na, meg a borító is ezt az érzetet erősíti, legalábbis bennem mindenféleképpen -. Mellesleg, ez a borító egy új dizájn második darabja. A továbbiakban már ilyen koncepciójú borítóval jelennek majd meg a sorozat kötetei. Hamarosan a Vain fedlapját is kicserélem az újra - mihelyst lesz rá időm, és eszembe is jut majd -.  

Amit az írónőről tudni érdemes: egy marketinggel foglalkozó cég reklámszövegírójaként kereste a kenyerét, amikor a cég egyik ügyfele megjegyezte, hogy Fishernek jó humora van, s ezt az írásban kellene kamatoztatnia. Mivel erre a beszélgetésre a női mosdóban került sor, a nő eléggé zavarba jött a bók miatt, ám később elgondolkozott a dolgon, és megfogadta a tanácsot. Azóta az ideje nagy részét írással tölti, s már több regénye is megjelent azóta. 

Íme a leendő fülszöveg (teljesen szabad fordításban):

Gyere csak ide hozzám, hisz' téged akarlak. Azt akarom, amid van, és azt is, amid nincs. Többet akarok, mint amennyim már van. Akarom. De ha bármit is kérsz cserébe, jobban teszed, ha sarkon fordulsz, és elhúzol jó messzire. Tudod, ha az én világom szabályai szerint akarsz játszani, akkor meg kell tanulnod, hogy minden férfi magának való, és aki elgyengül, azt megszerzem magamnak. Az élősködőket eltörlöm a föld színéről, mert az a munkám, hogy elpusztítsam őket. Megvédem, ami az enyém, és elveszem, ami a tiéd... Mert ez a dolgom. Ezt akarom.

A történetem miatt nem fogsz megkedvelni, és igazából nagy ívben teszek rá, mert csak a pénzért csinálom, semmi másért. Semmi sem fog megváltoztatni. Egy korrupt, pénzéhes, erkölcstelen seggfej Los Angeles-ből. Ez vagyok én. A férfiak rémálma, és minden nő testet öltött fantáziája.

A nevem Spencer Blackwell... És ez a történet arról szól, hogy lettem a legkívánatosabb pasiból azzá, akit látni sem akarnak, és hogy ezt a helyzetet miért nem áldoznám fel a világ összes kincséért sem. 

Eddig ugyan nem vártam annyira ezt a könyvet, de most, hogy tudom, miről fog szólni, alig várom, hogy olvashassam! Bízom benne, hogy Fisher hozza majd azt a színvonalat, amit már a Callum & Harper, a Thomas & January, illetve a Vain kapcsán már megszokhattam tőle. Szóval, a lendületes történet, a humor, valamint az izgalom szinte garantált.  

Ahol Amelie megtalálható: 
Goodreads




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése