2017. december 10., vasárnap

Blogturné #275 - Elle Kennedy: A pont

Miért: Sorozatfolytatás.

Tartalom: A srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz...

Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.
Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is. (Könyvmolyképző)


Vélemény: Mivel az előző rész kicsit kiverte nálam a biztosítékot, vártam is ezt a részt, meg nem is. Vártam, mert ez a kötet Dean-ről szól, aki felkeltette az érdeklődésemet a "nem kezdek elsőévesekkel" szabályával, miközben én azért drukkoltam, hogy hátha összejön az egyik mellékszereplővel, aki lássunk csodát, elsőéves volt az első részben, de hát... Ez ugye nem történt meg. Szóval maradt a kérdés, hogy akkor mégis, milyen lány fogja felkelteni ennek a srácnak a figyelmét? 
Viszont, az előző rész egy kicsit keserű szájízt hagyott maga után, ezért picit tartottam tőle, hogy vajon itt is folytatódik-e majd a mélyrepülés... De ez szerencsére elmaradt. Kennedy visszatalált ahhoz, ami az első rész második felében már jól működött: vagyis a humorhoz. Mindkét főhősünknek vannak öniróniára épülő poénjai - a környezetükről nem is beszélve, elvégre a hokicsapat tagjai kötelességüknek érzik, hogy úgy oltsák egymást, mintha ez kötelező lenne -, amik jól működnek. Már maga az alapszituáció is vicces valahol: Dean, aki megszokta, hogy a jól sikerült éjszaka után úgy lép tovább, mintha mi sem történt volna, most hirtelen a helyzet fordítottjában találja magát, Allie el akarja engedni a történteket, míg a srác az, aki erre képtelen. Szóval, itt is megjelenik az első részben is ott levő macska-egér játszma, de most valahogy nem zavart az önismétlés, talán azért, mert csak a szituáció volt hasonló, de maguk a jelenetek nem ismétlődtek. Az is jó, hogy a főhősünk nem tartja ágybetéteknek a kalandjait. Direkt azokat keresi, akik szintén csak ennyit akarnak, és nem használja ki őket, hanem emberszámba veszi mindannyiukat. Apró, üde színfolt, hogy hajlandó szembenézni ezzel a múlttal, és nem tesz úgy, mintha mindig is a monogám kapcsolatok császára lett volna. Mindössze annyi történik, hogy Allie miatt hajlandó megváltozni, de persze ez sem megy egyik pillanatról a másikra. 
Allie-nek persze megvannak a maga rossz tapasztalatai - hosszúra nyúlt kapcsolat egy szerintem már-már betegesen féltékeny pasival -, ezért is kereste ő maga is az egyéjszakás kalandot. De, aztán be kell látnia, hogy Dean ennél azért többre érdemes. Van, ami összekösse őket - például a filmek iránti rajongásuk, ami egész cuki volt -, plusz ez a pasi semmiben sem hasonlítható az elődjéhez.
Ami nekem picit rontott a könyvön, az valójában egyáltalán nem hiba, csak az én egyéni nyűgöm, ez pedig a relatíve sok szex. Talán csak arról van szó, hogy most sok erotikus könyvet olvasok egymás után, és ezért nem ugrálok azért annyira, ha sok erotikus jelenet van egy könyvben - még ha az nem is lett valami vékony -. 

Kedvenc karakter(ek): Dean
Gyűlölt karakter(ek): Allie exe - akinek a nevét se voltam hajlandó megjegyezni -
Pont: 10/8

Alapok:

Nyelv. magyar
Fordította: Barthó Eszter
Kiadta: Könyvmolyképző Kiadó
Év: 2017
Oldalszám: 416
Sorozat: Off-Campus (#3)


Résztvevő blogok listája:

12.03 Deszy könyvajánlója

12.06 CBooks


Nyereményjáték:



Dean és Allie imádnak filmeket nézni és sokszor beszélgetnek filmekről, sorozatokról. Mostani játékunkban egyszerű dolgotok lesz, minden állomáson filmekből találtok egy jellegzetes, ismert képet és ki kell találnotok melyik filmből származik a kép. A film címét a Rafflecopter megfelelő dobozába írjátok be.

Figyelem! A postázás kizárólag magyarországi címre történik. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése