2014. szeptember 18., csütörtök

Beharangozó #1 - Cat Winters: A fekete madarak árnyékában

A Scolar Kiadó hamarosan megjelenteti Cat Winters izgalmas misztikummal teli szerelmes történetét, melynek főszereplője egy 16 éves lány, név szerint Mary Shelley Black. Az első világháború idején játszódó Fekete madarak árnyékában egy nagyon különleges és félelmetes történet, és ehhez különleges blogturné dukál.

Szeptember 15 és 22 között részleteket olvashattok a könyvből, majd szeptember 30 és október 9 között megismerheted a regény szereplőit, az adott kort, és érdekes extrákkal járhatod körbe ezt az apokaliptikus világot. Készülj! Hamarosan felszállnak a fekete madarak!


Cat Winters: Fekete madarak árnyékában

Kiadás éve: 2014
Fordította : Simonyi Ágnes
Szerkesztette: Illés Andrea
Kötés típusa: puhatáblás ragasztott
ISBN szám: 978-963-244-528-1

 

A könyv fülszövege (vigyázz, cselekményleírást tartalmaz!)

1918-ban a világ az apokalipszis felé száguld. Félelem és zűrzavar uralkodik, ráadásul a világháború árnyékában halálos járvány tombol. A 16 éves Mary Shelley Black gyötrődve figyeli, ahogy a kétségbeesett gyászolók összesereglenek a spiritiszta szeánszokon és a szellemfényképészeknél. Mary Shelley maga soha nem hitt a szellemekben. A kilátástalanság percei azonban arra kényszerítik, hogy átgondolja addigi felfogását az életről és a halálról; első szerelme ugyanis – aki a fronton halt meg – szellemalakban tér vissza hozzá…

„Winters mesterien megírt debütáló könyve hatásosan festi le a háborús idők szerelmi kapcsolatait, az 1918-as spanyolnátha-járványt és a korszakot jellemző spirituális divatot – magával ragadó szerelmi történet izgalmas misztikummal keverve.”
Publishers Weekly


A könyv megjelenésének várható időpontja: 2014. szeptember 18. 

Olvass bele Cat Winters regényébe itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése