2015. november 30., hétfő

Évszakzárás #2 - 2015 ősze

Bátran kijelenthetem, hogy számomra ez az ősz a blogturnékról szólt. Ennek az az oka, hogy hiába olvastam volna szívem szerint mást is, most írtam egy szakdolgozatot, így egyszerűen nem volt rá érkezésem, hogy a "kötelezőkön" túl, mást is a kezembe vegyek, bármennyire is szerettem volna, egyébként. Viszont, ha már így alakult, lássuk, milyen őszünk volt, BTK-szempontból.

"Szabadidős" olvasmányok: 0 db
Blogturnés könyvek: 25 db

Young-Adult: 12 db
New Adult: 9 db
Szórakoztató irodalom: 4 db

Igazság szerint meglepett, hogy még mindig a Young-Adult könyvek vezetnek, ugyanis egy időben - valamikor talán november elején - olyan érzésem volt, hogy csak NA-regényeket olvasok folyamatosan, és semmi mást. Bár, ennek talán az volt az oka, hogy ezek a turnék eléggé egyrakáson voltak, éppen ezért alakulhatott ki bennem ez a szemlélet. Ugyanakkor, mint a nyáron, most is volt pár nagy kedvencem:

Carina Batrsch: Türkizzöld tél
Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája
Abbi Glines: Te vagy nekem a tűz
Melissa Landers: Elválasztva
Rainbow Rowell: Fangirl
Jennifer E. Smith: Milyen lesz a búcsú után?

Nem tudnám nektek előre megjósolni, vajon milyen lesz a tél, mert egyelőre még mindig sok turnés könyv vár rám, hogy elolvassam őket, de bízom benne, hogy január végén-február elején már néhány szabadidős könyvre is lesz időm, például az Őrangyalom!-at és a Game of Love and Death-et nagyon szeretném már befejezni. Remélem, tényleg sort tudok majd rájuk keríteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése