2018. április 5., csütörtök

Blogturné #296 - Kristen Callihan: Idol


Miért: Miért ne?


Tartalom: LIBBY

Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája – szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.

Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?

KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.
Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány – de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden. (Könyvmolyképző)

Vélemény: Szögezzük le: az Idol ugyanolyan klisés, mint az összes többi zenekaros NA-regény (teszem azt, a Stage Dive-sorozat), viszont, ami a nagy előnye mondjuk az előbb említett szériával szemben, az az, hogy minden előrelátható fordulata ellenére, rohadt szórakoztató. Ez teljes mértékben a két főszereplőnk, Libby és Killian érdeme - utóbbinak valamiért nagyon megtetszett a neve, egyébként -, mivel egy nagyon intenzív kapcsolatról beszélhetünk. 
Nem feltétlen erotikus értelemben az - legalábbis kezdetben -, hanem inkább a páros dinamikája miatt. Rengeteg pörgős, pattogós dialógus zajlik le kettejük között, amit egyébként élmény olvasni, bár szerintem Libby legtöbbször simán leiskolázza a srácot, mert úgy be tud neki szólni, hogy attól az voltaképpen köpni-nyelni nem tud alkalmanként. 
Killian például tényleg semmi extra, legalábbis számomra nem adott sokat, sőt, azt is mondhatnám, hogy kicsit még el is vett. A szokásos, hosszú hajú, tetovált, jóképű pasi, akiért döglenek a nők, és bár macsónak adja ki magát, valójában érző lélek, meg minden ilyesmi.  
Ugyan ez tényleg a könyv legnagyobb erőssége, a többi része... Na, attól annyira nem estem hasra, bár a legelején ez a jelenből indulunk, majd a múltból eljutunk ugyanoda - felépítése tetszett, itt például sokkal jobban működött, mint a Deep-ben. A legkedvesebb részeim is igazából a könyv eleje táján, amikor például Killian kertészkedni tanul Libby mellett, akinek félig-meddig a farm az élete, egészen addig, amíg bele nem csöppen a rocksztár-barátnője-életérzésbe. Nekem az volt a benyomásom, hogy Libby nem igazán tud mit kezdeni a luxus-sal, meg ehhez hasonló dolgokkal (az ostromló riporterekről nem is beszélve), és ez így volt nekem reális. 
Sajnálom, de nem tudom, miről írhatnék hosszabban, mert a könyv tényleg úgy építkezik, mint az összes többi ilyen regény. Nem igazán mondhatom, hogy újat hozna, vagy lenne annyira meglepő csavar, amire egyáltalán nem számítottam, mert erről szó sincs. Ha valaki szereti az ilyen történeteket, ebben sem fog kivetnivalót találni. Nem egy világmegváltás - szóval nem érdemes túl sokat várni tőle -, de cserébe, hiába 400 oldalas, egy délután alatt el lehet olvasni, mert magával tudja rántani az olvasót, ami király. 



Kedvenc karakter(ek): Libby
Gyűlölt karakter(ek): -
Pont: 10/10

Alapok:

Nyelv: magyar
Fordította: Szabó Krisztina
Kiadta: Könyvmolyképző Kiadó
Év: 2018
Oldalszám: 400
Sorozat: VIP (#1)



Résztvevő blogok listája:


04.03 - Kristina Blogja
04.05 - CBooks

04.07 - Dreamworld

Nyereményjáték:

Mivel Libby borítótervezéssel keresi meg a napi betevőre valót, játékunk is a könyvborítókhoz kapcsolódik. A turné minden állomásán egy-egy, a Könyvmolyképző Kiadó által már megjelentetett könyv borítójának részletét láthatjátok, a feladat pedig az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a szerző nevét és a könyv címét.Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése