2014. március 6., csütörtök

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch (borító megjelenés)

Íme Jennifer L. Armentrout legújabb könyvének borítója. A Stone Cold Touch nem más, mint a Dark Elements sorozat második része, ami várhatóan idén októberben lát majd napvilágot a Harlequin Teen gondozásában. Nálam egyelőre még az első rész is várólistán szerepel, így a fülszöveg számomra is sok meglepetést tartogat majd, ugyanakkor ki tudja, lehet, hogy éppen ez vesz majd rá, hogy előrébb vegyem, és a tervezettnél korábban a kezembe vegyem. A borító végül is tetszik, bár nekem eleinte nem volt szimpatikus ez a sematikus fehér háttér, és az egy színnel kiemelt modellek háttere. Ha jól sejtem, majd akkor értem meg igazán ezt a koncepciót, ha rávetem magam a sorozatra. Annál is inkább, mivel ezek, a színek, ha belegondolunk, illenek a kötetek címeiben található jelzőkhöz.

A könyv fülszövege:

Az első csók akár az utolsó is lehet.
 
A tizenhét éves Layla csak normális akar lenni. De ha egy csókod megöl bármit, aminek lelke van, azzal számítasz normálisnak. Démon és vízköpő szülei  miatt Layla olyan képességekkel bír, mint senki más.
Wardenek között nevelkedve - a vízköpők egy fajtája, amely arra tette fel életét, hogy démonokra vadásszon és megóvja tőlük az emberi fajt - Layla megpróbál beilleszkedni, ám ez azt jelenti, hogy el kell rejtenie énje sötét oldalát azok elől, akiket a legjobban szeret. Legfőképpen Zayne elől, akiért a kezdetektől rajong.
Aztán megismerkedik Roth-szal - a tetovált, bűnös démonnal, aki azt állítja, hogy ismeri a lány minden egyes titkát. Layla tisztában van vele, hogy távol kellene tartania magát tőle, de ő maga sem biztos benne, hogy ezt akarja-e - főleg, hogy ez az egész csók-mizéria nem okoz problémát, mivel Roth-nak nincs lelke.
Ugyanakkor Layla nem csak arra jön rá, hogy ő az oka a démonok felemelkedésének, hanem arra is, hogy a Roth iránt táplált bizalma minden esélyét a földbe tiporhatja Zayne-nél... valamint árulóvá válhat a családja szemében. És, ha ez még nem lenne elég: mindez előidézheti az Apokalipszist.

Néhány szó az írónőről: 

Jennifer a nyugat-virginiai Martinsburgban él. Bármilyen pletyka, amit az államáról hallottál, nem igaz. Amikor éppen nincs ihlete, az idejét olvasással, edzéssel, és pocsék zombifilmekkel tölti, néha még írást is színlel, esetleg a férjével és Jack Russel Lokival - a kutyájukkal - lazít.

Az álma, hogy író legyen, akkor fogalmazódott meg benne, amikor a matekórákat azzal töltötte, hogy rövid novellákat írogatott... Ami megmagyarázza a pocsék jegyeit ebből a tantárgyból. Egyébként paranormális és sci-fi témájú ifjúsági könyveket ír, valamint romantikus regényeket is. Kiadói az Entangled Teen Spencer Hill Press és a Harlequin Teen. Az Oszidián című regényéből film, a Covenant szériából pedig TV-sorozat készül majd. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése