2018. szeptember 27., csütörtök

Blogturné - Sierra Cartwright: Megfeszítve

Miért: Sorozatfolytatás.

Tartalom: Amikor ​a félelmet nem ismerő, hidegfejű Nathan Donovan lesz az új főnök, Kelsey Lane élete fenekestül felfordul. A multimilliomos tulajdonos állandóan maga mellett akarja tudni a lányt, ám az igényei ezzel még nem érnek véget. 
Kelsey kerüli a romantikus viszonyokat, főleg az olyan fékezhetetlen és uralkodó férfiakkal, mint amilyen Nathan is. Idővel mégis úgy érzi, a főnök kitüntető figyelme és érzéki vágyakozása valamit lángra lobbantott benne, így olyan útra lép, amely megkérdőjelez mindent, amiben addig hitt. 
A legfiatalabb és legmerészebb Donovan fivér hozzászokott ahhoz, hogy mindent megkap, amit csak akar. És most az okos, szexi Kelsey Lane-re vágyik. Hamar rádöbben, hogy ez a nő teljesen más, mint azok, akikkel eddig volt dolga. 
Kelsey belemegy a vágyak harcába: befúrja magát Nathan bőre alá, és lerombolja a falakat, amelyekkel a férfi körül bástyázta a szívét. Mégsem biztos abban, hogy hajlandó megadni neki azt az egy dolgot, amit a férfi a legjobban akar… 
SIERRA CARTWRIGHT bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a vágy és a hatalmi játszmák világába, ahol a megérzések sosem hazudnak, csak pokolian nehéz hinni nekik. (Insomnia)

Vélemény: Hadd adjak egy jó tanácsot ezzel a könyvvel kapcsolatban azoknak, akik tervezik, hogy a két Donovan-fiú után, a legkisebb történetével is szeretnének megismerkedni (ami egyébként szerintem toronymagasan a legjobban sikerült ebben a trilógiában): NE GONDOLJATOK BELE AZ ALAPKONCEPCIÓBA! Itt most nem arra gondolok, hogy Nathan felvásárol egy céget (a családi vagyon tudtában ez semmi), és így megörököl egy asszisztenst, aki iránt érzelmei támadnak. Ezzel önmagában nincs gond. 
Viszont, amikor már 140 oldalt olvastál el a könyvből, és még mindig nem telt el 24 óra sem az első fejezet kezdete óta... Majd hozzáméred, hogy mi történt eddig, rájössz, hogy itt azért van egy nagy probléma: Cartwright ugyanis kapkod, voltaképpen rohan előre. Szerintem még jobban is, mint a korábbi részek alkalmával.  
Az egész regény jórészt egyetlen hét eseményeit öleli fel, ami során a férfi azt a célt tűzi ki maga elé, hogy az újdonsült munkatársából tökéletes alárendeltet farag magának. Lehetséges, hogy én vagyok ezzel csak így, de szerintem ez az időintervallum túlságosan kevés mindahhoz, ami egyébként a könyvben történik (a szerelmi kapcsolat kialakulásához meg aztán végképp...de javítsatok ki, ha tévedek. Ez persze azzal is jár, hogy nem igazán vannak lassú részek (kivétel az elején, amikor megismerkednek egymással), plusz telis-tele van tömve erotikus részekkel. Az előző részekkel ellentétben, szerintem ezek elég jól meg lettek írva, de azért a mennyiségből visszavettem volna valamelyest az írónő helyében, ugyanis egy ponton azt lehetett érezni, hogy a szexen kívül másról sem szól az egész... miközben azt már mindenki tudja a BDSM-témáról, hogy nem feltétlen ez benne a lényeg.
Nathan azonban nagyon is erre hegyezi ki a Kelsesy-vel való kapcsolatát, ami engem nem tett boldoggá. Noha a lányról hamar kiderül, hogy érdekli ez a téma (és miért is ne lehetne így? Nyugodtan kipróbálhatja ezt az életstílust, ha úgy érzi, "szüksége" van rá. Bár tény, olykor nehéz volt elhinni erről az erős, független női karakterről, hogy a szubmisszívvá válás lenne a mindene), a főhősünk olyan elánnal csap le erre az információra, hogy a maga előnyére fordítsa, hogy csak pislogtam.  
Ami számomra mégis jóvá tette a könyvet, az a stílusa volt. Sokkal kifinomultabbnak éreztem, mint a korábbi könyvek esetében. A furcsaságai ellenére, a történet képes volt beszippantani, így egyszer csak azon kaptam magam, hogy már a végére is értem. Ettől persze megint csak nem érdemes világmegváltó gondolatokat várni, mert azt nem itt fogjuk megtalálni.

Kedvenc karakter(ek): Kelsey, Martha
Gyűlölt karakter(ek): -
Pont: 10/9

Alapok:

Nyelv: magyar
Fordította: Hoppán Eszter
Kiadta: Insomnia Könyvek
Év: 2018
Oldalszám: 408
Sorozat: The Donovan-Dynasty (#3)

Nem található automatikus leírás.

Résztvevő blogok listája:

09/25 Betonka szerint a világ...
09/27 Cbooks


Nyereményjáték:

Ismerjük meg az írónőt! A megszokott módon, most is sorsolásra kerül a könyvből egy példány a turné végén, a kiadó felajánlásának köszönhetően. De ahhoz, hogy megnyerhessétek, helyes válaszokat kell adnotok.. Ám egy kissé eltérő módon, most a válaszokat nem a bejegyzésekben találjátok majd, hanem a google lesz a barátotok. :)

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Hány regénye jelent meg magyarul? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése